Krkonošská česnečka

20 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
213 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
9 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
286 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory (4ks) oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. Pažitku omyjeme studenou vodou a okapanou nasekáme najemno.
  • 2
    V hrnci uvaříme v osolené vodě s kmínem nakrájené brambory.
  • 3
    Do servírovacích talířů rozdělíme prolisovaný česnek, máslo a chléb, natrhaný na kousky. Do talířů pak nalijeme vodu s měkkými bramborami, opepříme, osolíme, posypeme jemně nakrájenou pažitkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.