Křupavé brambory s mrkví a bylinkami

65 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
11 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
10 g
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Rozložíme je na vymazaný plech, osolíme, pokryjeme vločkami pomazánkového másla. Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 20 minut.
  • 2
    Oloupanou mrkev nakrájíme na hranolky a spolu s bobkovým listem vmícháme do brambor. Pečeme dalších 25 minut a během pečení občas zamícháme.
  • 3
    Nasekané bylinky a prolisovaný česnek smícháme s olivovým olejem. Upečenou zeleninu vyjmeme z trouby, promícháme s ochuceným olejem.
  • 4
    Podáváme ihned jako přílohu k minutkám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.