Krůtí maso se sýrem
52 min.
Ingredience
- 1stroužekČesnek
- 100mililitrůVíno bílé
- 1kusBobkový list
- 40mililitrůOlej stolní
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 600gramůKrůtí prsa
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 200gramůCamembert
- 40gramůMargarín
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
37 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
153 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso naklepeme, vetřeme sůl, pepř a obalíme v mouce.
- 2V pánvi na margarínu opečeme do růžova česnek, poté ho odstraníme. Na té samé pánvi osmažíme zprudka maso, přidáme bobkový list, víno a vše dusíme pod poklicí asi dvanáct minut. Následně vypneme plamen a na maso nasázíme plátky sýra, přikryjeme poklicí a necháme dusit, dokud se sýr nerozpustí.
- 3Podáváme s nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.