Krůtí ragú s brokolicí

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
26 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaná rajčata, cibuli a česnek nadrobno nakrájíme. Očištěnou brokolici rozebereme na růžičky.
  • 2
    Omytá krůtí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozehřátém oleji. Vyjmeme a necháme na teplém místě.
  • 3
    Rozehřejeme máslo a necháme na něm zesklovatět cibuli s česnekem. Zalijeme vínem, přidáme smetanu, balsamico, uvedeme do varu. Vmícháme brokolici, chvíli povaříme. Nakonec vmícháme nasekanou bazalku, rajčata a opečené maso. Pokrm podle chuti osladíme, osolíme a opepříme.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené těstoviny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.