Krůtí roláda s telecím masem

120 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
616 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
35 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí prsa rozřízneme na plát, osolíme, opepříme, poklademe plátky slaniny. Telecí maso smícháme se strouhankou, vejci, prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Tutu směs rovnoměrně rozprostřeme po celé ploše krůtího masa, zabalíme do rolády, ovážeme provázkem a pomažeme máslem. V pekáčku rozpustíme máslo, přidáme pokrájenou cibuli, karotku a posekanou petrželku, orestujeme, vložíme roládu a dáme péct. Pečeme hodinu a půl, občas podléváme vodou a potíráme vypečeným tukem.
  • 2
    Upečenou roládu nakrájíme na plátky a podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.