Krůtí steaky s hořčičnou omáčkou
25 min.
Ingredience
- 600gramůKrůtí prsa
- 30gramůMargarín
- 5gramůSůl
- 40gramůHořčice
- 200gramůMouka polohrubá
- 20mililitrůOlej rostlinný
- 1lžíceBazalka
- 1lžícePetržel - nať
- 5gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
21 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Krůtí řízky osmahneme z obou stran na rozpáleném oleji. Smažíme asi 10 minut dokud maso nezměkne.
- 2Přitom rozpálíme jinou pánev s margarínem a přidáme mouku a smažíme asi minutu. Stáhneme plamen a za stálého míchání vaříme dokud směs není zcela hladká a hustá.
- 3Poté vaříme asi 3 minuty, vmícháme hořčici, sůl a pepř.
- 4Hotovou omáčku nalijeme na steaky a zdobíme čerstvými bylinkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.