Kuličky z divočiny

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
686 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
46 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme. Maso, cibuli a česnek pomeleme mlýnkem na maso.
  • 2
    Smícháme dohromady vajíčka, rozmarýn a citronovou šťávu. Ochutíme solí, pepřem, novým kořením, paprikou, mletým hřebíčkem a jalovcem. Zapracujeme také mouku. Z hmoty tvarujeme kuličky.
  • 3
    Rozehřejeme přepuštěné máslo a kuličky v něm ze všech stran asi 10 minut smažíme.
  • 4
    Divoké bylinky opereme, osušíme, jemně posekáme, promícháme s bylinkovým máslem a bylinkovou omáčku. Dochutíme solí, pepřem a mletou sladkou paprikou. Kuličky podáváme s bylinkovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.