Kuře Marianne

110 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1142 kcal
Bílkoviny
83 g
Tuky
71 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kuře nakrájíme na kousky a opečeme na oleji ze všech stran dozlatova. Osolíme, opepříme a přidáme nasekanou petrželku, pažitku a česnek. Vše zaprášíme moukou a v kastrole natřásáme, aby se šťáva s moukou promíchala. Nakonec přilijeme bílé víno a necháme zvolna dusit pod pokličkou asi 1 hodinu.
  • 2
    Potom přidáme nakrájené žampiony, rajčatový protlak, vývar a dusíme ještě 30 minut.
  • 3
    Podáváme s bagetou nebo s opečenou bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.