Kuře na zázvoru s vínem

28 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
23 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
738 mg
Cukr
153 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso osušíme a nakrájíme na slabé nudličky. Ve woku rozpálíme olej, vložíme nasekaný česnek a nastrouhaný čerstvý zázvor, necháme zpěnit. Přidáme maso a za stálého promíchávání opékáme 7 minut. Osolíme, opepříme, okořeníme mletým koriandrem a mletým zázvorem a nakonec zalijeme sherry, kečupem a slivovicí, ještě 8 minut povaříme. Hotové maso pokapeme tabascem a podáváme ozdobené nasekaným koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.