Kuře s česnekovou krustou

85 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
721 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
52 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
741 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, omyté a osušené kuře naporcujeme. Strouhanku smícháme s nastrouhaným sýrem, nasekanou petrželkou, solí a pepřem.
  • 2
    Na pánvi zvolna rozehřejeme máslo a přidáme oloupaný, jemně nakrájený česnek. Porce kuřete potřeme česnekovým máslem, potom je obalíme v připravené strouhankové směsi a urovnáme na plech kůží nahoru.
  • 3
    Zbylé česnekové máslo a strouhankovou směs promícháme a nasypeme na porce kuřete.
  • 4
    Pečeme ve středně vyhřáté troubě přibližně hodinu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.