Kuře s majonézou a šalotkou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1106 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
72 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso, slaninu, šalotky, česnek a kari koření osmahneme na oleji na pánvi se silným dnem a vysokým okrajem, potom zmírníme oheň a směs 15 minut dusíme.
  • 2
    Masovou směs dáme do větší mísy a necháme zcela vychladnout. Dle chuťi osolíme a opepříme.
  • 3
    V míse smícháme majonézu s medem a nadrobno nasekanou petrželkou. Přidáme spolu s hroznovým vínem k masové směsi a vše dobře promícháme.
  • 4
    Pokrm upravíme na talíře a ozdobíme čtvrtkami kuliček vína.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.