Kuřecí cacciatora

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
618 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
45 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olivový olej (24 ml) rozehřejeme ve velkém hrnci, osmažíme na něm drobně pokrájenou cibuli, česnek a celer. Zeleninu osmažíme do zezlátnutí. Přidáme pokrájenou pancettu a houby. Necháme smažit 5 minut. Ke směsi přilijeme zbytek oleje a osmažíme na něm kuřecí maso. Vše osolíme a opepříme, přilijeme vermut a za vysoké teploty necháme téměř vyvařit.
  • 2
    K masu přisypeme pokrájená rajčata, cukr, oregano, rozmarýn, bobkový list. Přilijeme 80 ml vody. Omáčku přiklopíme poklicí a necháme 20 minut vařit.
  • 3
    Před podáváním z omáčky vyjmeme koření, osolíme a opepříme dle chuti a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.