Kuřecí kapsy plněné ricottou

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
29 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
367 mg
Cukr
400 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kuřecích prsou nakrájíme 4 porce. Na jedné podélné straně opatrně uvolníme kůži, abychom získali kapsy vhodné k plnění. Roketu nakrájíme najemno, kapii opečeme, necháme vychladnout a nadrobno posekáme.
  • 2
    V misce smícháme čerstvý sýr ricotta s nasekanou roketou, kapií a praženými piniovými oříšky, osolíme, opepříme a dohladka spolu utřeme.
  • 3
    Sýrovou směsí, rozdělenou na 4 díly, opatrně naplníme připravené kapsy a vložíme je do olivovým olejem vymaštěného pekáčku, přelijeme drůbežím vývarem, osolíme a opepříme. Na každou porci položíme 1 lžičku másla a dáme péci na 20-25 minut do trouby předehřáté na 200°C.
  • 4
    Porce servírujeme přelité vypečenou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.