Kuřecí karbanátky ve slanině

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
933 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
73 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí stehenní žízky, cibuli, česnek a sýr rozmixujeme, přidáme posekané piniové oříšky, sůl, pepř, vejce a pořádně prohněteme. Z hmoty vytvoříme 4 karbanátky, které lehce obalíme v mouce a dáme do lednice na hodinu odpočinout.
  • 2
    Po vyjmutí z lednice obalíme každý karbanátek v plátcích slaniny, které sepneme párátkem. Smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.
  • 3
    Servírujeme s tatarskou omáčkou, ozdobené pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.