Kuřecí polévka s pórkem a rýží

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1204 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
58 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kuře nakrájíme na malé porce, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle.
  • 2
    Omytý a očištěný pórek nakrájíme na kousky, přidáme k masu a osmahneme. Zalijeme vývarem a povaříme asi 15 minut.
  • 3
    Před koncem vaření přidáme špetku tymiánu a saturejky a vsypeme propláchnutou rýži. Vše povaříme doměkka.
  • 4
    Když je měkké maso i rýže, přidáme do polévky nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.