Kuřecí prsa gratinovaná s hořčicí

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
15 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
513 mg
Cukr
423 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsní řízky bez kosti opláchneme a osušíme. Osolíme, opepříme, ochutíme kari kořením a dáváme je postupně do vymazané zapékací mísy. Potřeme je směsí dijonské a americké hořčice.
  • 2
    Tuhý sníh ušleháme z bílků, potřeme jím kuřecí řízky. Přidáme kousky másla, posypeme strouhankou a v předehřáté troubě pečeme 25 minut.
  • 3
    Pažitku nasekáme a před podáváním posypeme hotový pokrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.