Kuřecí prsa s jáhlami a hráškem
70 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 2stroužkyČesnek
- 2kusyKuřecí prsa
- 300gramůJáhly - loupané proso
- 100mililitrůJogurt bílý
- 100gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 2lžíceOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
10 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme omytá, na nudličky nakrájená kuřecí prsa, osolíme, opepříme a ochutíme prolisovaným česnekem. Podlijeme vývarem a dusíme pod pokličkou doměkka.
- 2Potom k masu přidáme propláchnuté jáhly a okapaný hrášek, promícháme a nakonec přidáme jogurt.
- 3Pokrm ozdobíme nasekanou petrželkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.