Kuřecí prsa v petrželovo-pažitkové strouhance

23 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
17 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso naklepeme, osolíme a opepříme, pažitku s petrželkou nasekáme na jemno a smícháme se strouhankou. Plátky masa obalíme v mouce, poté v rozšlehaném vejci a nakonec v bylinkové strouhance.
  • 2
    Maso osmažíme do křupava na rozpáleném oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 23. 9. 2015
Kuřecí prsa v petrželovo-pažitkové strouhance
Kuřecí prsa v petrželovo-pažitkové strouhance jsou uvařená rychle a jsou nádherně křupavoučká. Chutnala mně i synovi. Uvařila jsem k nim brambory a omastila máslem a dobrota byla na světě. 😉