Kuřecí prsa v petrželovo-pažitkové strouhance
23 min.
Ingredience
- 4kusyKuřecí prsa
- 120gramůStrouhanka
- 20gramůPažitka
- 20gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2kusyVejce slepičí
- 30mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
17 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso naklepeme, osolíme a opepříme, pažitku s petrželkou nasekáme na jemno a smícháme se strouhankou. Plátky masa obalíme v mouce, poté v rozšlehaném vejci a nakonec v bylinkové strouhance.
- 2Maso osmažíme do křupava na rozpáleném oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 23. 9. 2015
Kuřecí prsa v petrželovo-pažitkové strouhance
Kuřecí prsa v petrželovo-pažitkové strouhance jsou uvařená rychle a jsou nádherně křupavoučká. Chutnala mně i synovi. Uvařila jsem k nim brambory a omastila máslem a dobrota byla na světě. 😉