Kuřecí řízky na víně s mandlemi

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
24 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
525 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsíčka omyjeme a makrájíme na silnější plátky. Naklepeme je, protkneme stroužkem česneku, osolíme, opepříme a na tuku zvolna opečeme.
  • 2
    Maso vyjmeme, do výpeku přidáme máslo, prosátou mouku, koření a krátce osmažíme. Potom přilijeme víno a vše povaříme. Šťávu dochutíme a přecedíme.
  • 3
    Oloupané mandle orestujeme na teflonové pánvi.
  • 4
    Každou porci přelijeme připravenou šťávou a ozdobíme mandlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.