Kůzlečí v pivním těstíčku

105 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1244 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
86 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kůzlečí maso dáme do hrnce s vodou, zalijeme vínem, přidáme sůl, pepř, kořenovou zeleninu vcelku, bobkový list, cibuli, rozmarýn, tymián, majoránku, bazalku a hřebíček a pozvolna necháme vařit na mírném ohni asi hodinu, dokud maso není měkké. Uvařené maso necháme chladnout ve vývaru a zatím si připravíme těstíčko. V míse smícháme mouku, vejce, pivo, sůl a mléko a vymícháme hladké těsto. Vychladlé maso nakrájíme na menší kusy, které dokonale obalíme v těstíčku a osmažíme dozlatova na rozpáleném oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.