Lečo po indicku

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
15 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme a osmahneme na rozpáleném másle do zlatova. Přidáme pokrájené papriky, rajčata a lilek. Ochutíme solí a ostatním kořením kromě horkého.
  • 2
    Na mírném ohni podusíme, podlijeme a opět dusíme do měkka. Na závěr poprášíme horkým kořením a ihned podáváme.
  • 3
    Horké koření [39441]:
  • 4
    koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.