Ledový salát s telecími játry

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
146 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurku oloupeme a nastrouháme na tenké plátky. Salát očistíme, omyjeme a natrháme na větší kousky. Pažitku omyjeme a nakrájíme nahrubo.
  • 2
    Vše dáme do salátové mísy a promícháme. Smícháme ocet, horčici, sůl, pepř a 2 lžíce oleje.
  • 3
    Telecí játra opláchneme a nakrájíme na tenké nudličky. Oloupeme šalotku a nakrájíme ji na kolečka.
  • 4
    V pánvi rozpálíme olej a máslo a šalotku za stálého míchání opečeme. Přidáme játra a při mírné teplotě je opečeme lehce dohněda. Po opečení je osolíme a opepříme.
  • 5
    Salát promícháme s připraveným dresinkem, rozdělíme na talíře a obložíme telecími játry.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.