Lilek nastudeno

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
82 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilek povaříme doměkka, podélně nařízneme a zatížíme, abychom odstranili přebytečnou tekutinu.
  • 2
    Potom lilek oloupeme a najemno nasekáme. Vsypeme do mísy a přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, vroucí vodou spařená a oloupaná rajčata nakrájená na dílky a nasekaný česnek. Vše smícháme, podle chuti osolíme, opepříme a vmícháme olej a ocet.
  • 3
    Můžeme podávat s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.