Lilek v pánvi
25 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 4kusyLilek
- 2kusyFeferony
- 1decilitrJogurt bílý
- 2lžíceOřechy lískové
- 2lžíceOcet jablečný
- 1špetkaCukr krupice
- 1lžíceOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaKari koření
- 2lžíceMléko polotučné
- 3lžičkyZázvor mletý
- 30gramůČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
154 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
10 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Nejprve nasekané oříšky namočíme do mléka a ocet smícháme s cukrem.
- 2Na rozpáleném oleji osmahneme plátky lilku, přimícháme na jemno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, feferonky, zázvor, kari, jogurt, nasekané oříšky, ocet s cukrem, olej a sůl.
- 3Dusíme dokud lilky nezměknou, přibližně 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.