Lilkové jednohubky

25 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
165 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
7 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
8 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté lilky podélně nakrájíme na plátky přibližně centimetr silné plátky. Osolíme, necháme 15 minut stát. Potom plátky omyjeme pod tekoucí vodou.
  • 2
    Oloupaný česnek a očištěné žampiony nasekáme, osmahneme na 2 lžících olivového oleje, přidáme nasekané bylinky a opepříme.
  • 3
    Plátky lilků potřeme olejem a opékáme na oleji přibližně 8 minut po obou stranách. Opečené plátky obložíme Nivou a žampiony, svineme a sepneme párátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.