Lilkový kaviár

30 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
43 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté lilky vložíme do středně vyhřáté trouby a necháme je, až budou na dotek měkké a slupka popraská.
  • 2
    Omytá rajčata oloupeme, zbavíme semínek, dužinu jemně nakrájíme. Oloupeme i lilky, nadrobno je posekáme a promícháme s rajčaty. Česnek a cibuli nastrouháme. Vše vložíme do salátové mísy, osolíme, opepříme a dobře promícháme.
  • 3
    Nakonec přidáme za stálého míchání po kapkách olej.
  • 4
    Kaviár dáme do chladničky a před podáváním jej posypeme sekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.