Lilkový kaviár
30 min.
Ingredience
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
43 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté lilky vložíme do středně vyhřáté trouby a necháme je, až budou na dotek měkké a slupka popraská.
- 2Omytá rajčata oloupeme, zbavíme semínek, dužinu jemně nakrájíme. Oloupeme i lilky, nadrobno je posekáme a promícháme s rajčaty. Česnek a cibuli nastrouháme. Vše vložíme do salátové mísy, osolíme, opepříme a dobře promícháme.
- 3Nakonec přidáme za stálého míchání po kapkách olej.
- 4Kaviár dáme do chladničky a před podáváním jej posypeme sekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.