Lilkový salát

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
63 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté lilky nakrájíme na plátky, na rozpáleném oleji orestujeme, poté vyjmeme a necháme okapat, nejlépe na papírové utěrce. Ochutíme solí a pepřem.
  • 2
    V misce nastrouháme nahrubo loupaná rajčata a najemno česnek. Přidáme lilek, jemně nasekanou petrželku - nať, promícháme a trochu pomačkáme. Celou směs ochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem.
  • 3
    Vše necháme vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.