Lilky s kapary a olivami
60 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
205 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
13 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté lilky podélně rozkrojíme, osolíme a necháme asi 30 minut stát. Potom lilky lehce vymačkáme, osušíme a trochu dužiny vydlabeme.
- 2Poloviny lilků urovnáme na lžící oleje vymaštěný plech a do každé vložíme trochu nasekaných kaparů, vypeckovaných a nasekaných oliv a nasekaného česneku. Vše pokryjeme vydlabanou dužinou, osolíme, opepříme, potřeme rajčatovým protlakem a pokapeme olejem.
- 3Lilky pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia asi 30 minut.
- 4Pokrm podáváme teplý i studený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.