Lilky s kukuřičnou kaší

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
20 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
12 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky a rajčata omyjeme, lilky nakrájíme na plátky a rajčata na kostičky.
  • 2
    Na 2 lžících oleje necháme zesklovatět oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli a česnek. Přilijeme vývar, uvedeme do varu a vsypeme krupici. Za stálého míchání vaříme 5 minut. Vmícháme nastrouhaný sýr, osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou.
  • 3
    Na 3 lžících rozehřátého oleje opečeme lilky po obou stranách. Vyjmeme je, upravíme na mísu a udržujeme teplé. Do výpeku vložíme rajčata, prohřejeme a rozdělíme na lilky. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
  • 4
    Podáváme s kukuřičnou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.