Linguine s cuketou a olivami

40 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
619 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
15 g
Sacharidy
100 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je, vrátíme do hrnce.
  • 2
    Nakrájíme olivy na plátky a cuketu na kostičky.
  • 3
    Drcený česnek smažíme, průběžně promícháváme na oleji asi 30 sekund, přidáme lilek a podusíme jej za častého míchání při střední teplotě asi 6 minut doměkka. Přidáme olivy, citronovou šťávu, sůl a pepř, vše opatrně smícháme s těstovinami. Jednotlivé porce posypeme petrželkou a nastrouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.