Líni s olivami
55 min.
Ingredience
- 1kusBobkový list
- 400gramůRajčata
- 1lžičkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 200gramůCibule
- 4stroužkyČesnek
- 200gramůOlivy nakládané
- 100gramůSádlo škvařené
- 800gramůLín
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
34 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Očištěné, osušené a osolené půlky línů zprudka opečeme po obou stranách na sádle. Vyjmeme je a ve výpeku osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli a plátky česneku.
- 2Do mísy z varného skla urovnáme ryby, okořeníme drceným bobkovým listem, pepřem, posypeme cibulí a česnekem a obložíme nakrájenými rajčaty. Vše osolíme, zakapeme citronovou šťávou a ozdobíme nasekanou petrželkou.
- 3Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě.
- 4Podáváme s vypeckovanými černými olivami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.