Líni s olivami

55 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
34 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, osušené a osolené půlky línů zprudka opečeme po obou stranách na sádle. Vyjmeme je a ve výpeku osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli a plátky česneku.
  • 2
    Do mísy z varného skla urovnáme ryby, okořeníme drceným bobkovým listem, pepřem, posypeme cibulí a česnekem a obložíme nakrájenými rajčaty. Vše osolíme, zakapeme citronovou šťávou a ozdobíme nasekanou petrželkou.
  • 3
    Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 4
    Podáváme s vypeckovanými černými olivami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.