Lišky na másle
65 min.
Ingredience
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1kusŠalotka
- 1kusPetržel - nať
- 500gramůLišky čerstvé
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
21 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
83 mg
Cukr
25 mg
Postup přípravy
- 1Lišky omyjeme v octové vodě (1 lžíce na 1l vody) a smažíme je na másle 10 minut.
- 2Potom přidáme nakrájenou šalotku, česnek, petrželku, ocet, sůl a pepř a v pevně uzavřené nádobě dusíme asi 45 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.