Lívance z tykve, brambor a rozmarýnu

80 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
99 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
5 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na 220 stupňů rozehřejeme troubu.
  • 2
    Do zapékací mísy dáme nakrájenou tykev, brambory, sladké brambory, olej, sůl a polovinu rozmarýnu.
  • 3
    Zamícháme a 20 minut pečeme do změknutí.
  • 4
    Formu na 12 lívanců vyložíme pečícím papírem (nebo vymažeme máslem).
  • 5
    Smícháme v misce vejce, mléko, smetanu, sýr, česnek, sůl, zbytek rozmarýnu a směs z brambor, tykve a sladkých brambor.
  • 6
    Nalijeme do formy na lívance a při 180 stupních pečeme 35 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.