Losanský skopový kotlík

90 min.
Švýcarsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
43 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso nakrájíme na kostky a zprudka opečeme na rozehřátém sádle ze všech stran. Maso vyjmeme a na výpeku osmažíme cibuli nakrájenou nadrobno a prolisovaný česnek. Přidáme nakrouhané zelí, koření, sůl, vrátíme zpět maso, podlijeme vývarem a zakryté necháme dusit na mírném ohni 30 minut.
  • 2
    Zatím oloupeme a nakrájíme brambory, které přidáme k pokrmu a dusíme společně dalších 20 minut.
  • 3
    Dosolíme, vmícháme nasekanou petrželku a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.