Losos s kečupem a smetanovou omáčkou
40 min.
Ingredience
- 250mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaSůl
- 1špetkaBazalka
- 1lžíceKečup
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaOregano sušené
- 1stroužekČesnek
- 600gramůLosos - filety
- 1lžícePetržel - nať
- 50mililitrůOlej olivový extra panenský
- 1šálekVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
25 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
90 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omáčku připravíme tak, že zpěníme oloupanou a nakrájenou cibuli na troše oleje, přidáme česnek a nasekanou petrželku. Zalijeme kečupem a podlijeme trochou vody, 10 minut povaříme.
- 2Filety okořeníme a zprudka osmahneme po obou stranách na zbylém oleji. Omáčku zalijeme smetanou, osolíme, opepříme a je-li třeba, přidáme jíšku.
- 3Povaříme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.