Losos s kečupem a smetanovou omáčkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
25 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
90 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omáčku připravíme tak, že zpěníme oloupanou a nakrájenou cibuli na troše oleje, přidáme česnek a nasekanou petrželku. Zalijeme kečupem a podlijeme trochou vody, 10 minut povaříme.
  • 2
    Filety okořeníme a zprudka osmahneme po obou stranách na zbylém oleji. Omáčku zalijeme smetanou, osolíme, opepříme a je-li třeba, přidáme jíšku.
  • 3
    Povaříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.