Loštická fašírka

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
40 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso smícháme s prolisovaným česnekem, nasekanou cibulí, vejcem a nastrouhanými tvarůžky. Přidáme sůl, pepř, majoránku, saturejku a černé pivo a postupným přidáváním strouhanky uhněteme do kompaktní hmoty. Vytvoříme šišku, kterou vložíme do sádlem vymazaného pekáče, podlijeme 2dl vody a dáme do středně vyhřáté trouby péct. Pečeme hodinu za stálého podlévání a polévání vodou a výpekem, aby fašírka neosychala.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.