Maďarský paprikový salát

30 min.
Maďarsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
123 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené papriky opečeme na plotně nebo ve vyhřáté troubě. Oloupeme je, zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Omytá rajčata nakrájíme na dílky a spolu s paprikami vsypeme do mísy.
  • 3
    V misce smícháme jablečný ocet s olivovým olejem, oloupanou, nastrouhanou cibulí, nasekanou petrželkou a prolisovaným česnekem. Osolíme, opepříme, našleháme a nalijeme na salát. Vše zlehka promícháme.
  • 4
    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.