Majonéza bylinková

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
38 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
141 mg
Cukr
119 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Majonéza klasická:
  • 2
    Do misky vlijeme žloutky, přidáme hořčici, osolíme a opepříme, přilijeme citronovou šťávu. Kuchyňským robotem s metlami ušleháme dohladka. Potom po troškách postupně přiléváme olej z pšeničných klíčků a zašleháváme ho do hmoty. Šleháme, až vznikne hustý krém.
  • 3
    Nadrobno nasekáme petrželovou nať, pažitku a šalotku a přimícháme do majonézy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.