Makrela zapékaná v alobalu
55 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
33 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
551 mg
Postup přípravy
- 1Opláchneme a osušíme ryby a odstraníme jim žábry. Osolíme je, opepříme a zakapeme šťávou vymačkanou z jednoho citronu. Předehřejeme troubu na 180 °C.
- 2Tymián, rozmarýn a petrželku nasekáme nadrobno a vložíme do misky. Rajče nakrájíme na kostičky a přidáme k bylinkám. Zalijeme olejem a směsí naplníme břišní dutiny ryb. Alobal potřeme olejem a jednotlivě do něj zabalíme ryby. Zabalené ryby v alobalu naskládáme na plech a pečeme 35 minut. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.