Makrela zapékaná v alobalu

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
33 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
551 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchneme a osušíme ryby a odstraníme jim žábry. Osolíme je, opepříme a zakapeme šťávou vymačkanou z jednoho citronu. Předehřejeme troubu na 180 °C.
  • 2
    Tymián, rozmarýn a petrželku nasekáme nadrobno a vložíme do misky. Rajče nakrájíme na kostičky a přidáme k bylinkám. Zalijeme olejem a směsí naplníme břišní dutiny ryb. Alobal potřeme olejem a jednotlivě do něj zabalíme ryby. Zabalené ryby v alobalu naskládáme na plech a pečeme 35 minut. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.