Mandlový dip se sušenými rajčaty

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
109 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mandle opražíme na suché pánví do zlatožluta, necháme je vychladnout a poté je nasekáme. Rajčata necháme okapat a rovněž nasekáme na středně jemné kousky. Mandle a rajčata smícháme s rajskou šťávou nebo vývarem.
  • 2
    Olivy nasekáme nahrubo. Spolu s olejem, citronovou šťávou a česnekem je přidáme k mandlím s rajčaty. Bazalku omyjeme a osušíme. Otrháme lístky a nasekáme.
  • 3
    Přidáme do dipu, osolíme, opepříme a vše dobře promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.