Mangold s piniovými jádry
11 min.
Ingredience
- 3lžíceVíno Marsala
- 40gramůHrozinky
- 3lžíceVoda pitná
- 1lžíceOlej olivový
- 1lžíceOříšky piniové
- 350gramůMangold
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 0,5lžíceBalsamico ocet
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
176 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Rozinky zalijeme marsalou a necháme je bobtnat.
- 2Listy mangoldu povaříme v osolené a opepřené vodě, asi 6 minut. Necháme je okapat a dáme do misky.
- 3Smícháme ochucený ocet, vodu v níž se mangold vařil, olej, sůl a pepř. Vše spolu s rozinkami přidáme k mangoldu.
- 4Posypeme jádry pinie a ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.