Marináda na barbecue
10 min.
Ingredience
- 60gramůMed včelí
- 40gramůCukr krupice
- 40mililitrůOcet vinný
- 20mililitrůWorcester (worcesterská omáčka)
- 3gramyMajoránka
- 5gramůOregano čerstvé
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý celý
- 5gramůPepř cayenský
- 5gramůKari koření
- 20mililitrůSherry brandy
- 3stroužkyČesnek
- 400mililitrůKečup
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
155 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
998 mg
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Med s cukrem rozmícháme ve 2 lžících vody a smícháme jej se zbývajícími přísadami. Marinádou potřeme 1 kg kotlet, steaků nebo žebírek a zakryté necháme odležet nejméně jeden den. Naložené maso opékáme na grilu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.