Marinované kuřecí kousky v tortillách

120 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1134 kcal
Bílkoviny
85 g
Tuky
67 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme annatto, ovocné šťávy, oregano, kmín, hřebíček, skořici, sůl, pepř, prolisovaný stroužek česneku. Kuře naporcujeme na osm dílů, vložíme ho do marinády a v lednici ho marinujeme osm hodin. Mezitím ho obracíme.
  • 2
    Kuře po čtyřech kouscích vložíme do alobalu, polijeme je zbylou marinádou a zavřené balíčky na páře vaříme asi hodinu a půl.
  • 3
    Kuře podáváme s ohřátými tortillami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.