Marinované vepřové po drávidsku

50 min.
Indie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
35 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dvě cibule rozemeleme s česnekem a kardamomem, přidáme tlučený hřebíček, pepř, skořici a trošku octa. Vše umícháme do pasty. Maso nakrájíme na kostky, vložíme do mísy, osolíme a potřeme polovinou připravené pasty. Pokapeme zbytkem octa, zakryjeme, necháme několik hodin marinovat.
  • 2
    Zbylou cibuli nasekáme, osmahneme na rozpáleném oleji a vmícháme do ní zbytek pasty. Vložíme maso i s marinádou, na mírném ohni dusíme do měkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.