Marinovaný sleď na smetaně

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
26 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sledě očistíme a na hodinu namočíme do mléka. V míse vyšleháme žloutky se smetanou a hořčicí, přidáme papriku, sůl, pepř, vymícháme dohladka.
  • 2
    Do hrnce s vodou vlijeme víno a ocet, vložíme kořenovou zeleninu a koření, přivedeme k varu. Vložíme ryby, přibližně 5 minut povaříme, až maso změkne. Vyjmeme, můžeme odkrojit hlavičky a ocasy, sledě rozložíme na mísu. Podáváme zalité připravenou omáčkou, ozdobené snítkou libečku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.