Marmeláda z cibule a rozinek

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
21 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, pokrájíme na drobno, rozmarýn, tymián, bazalku, saturejku a estragon posekáme na jemno. Do hrnce nasypeme cibuli, zalijeme olejem, vodou, přidáme mletou skořici, hřebíček, badyán, fenykl, pepř, sůl a vaříme 30 minut. Nyní přidáme světlé rozinky, cukr, nasekané bylinky, zakápneme koňakem a vaříme dalších 30 minut.
  • 2
    Cibule by měla být zcela rozvařená. Takto připravenou marmeládu používáme k pečené zvěřině. Skladujeme v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.