Marocké hovězí s kořením

220 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
10 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
638 mg
Cukr
956 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nastrouháme nebo nasekáme na jemno cibuli. Společně s nasekanou petrželí, česnekem, mletým kmínem, cayenským pepřem, kardamomem, mletou skořicí, drceným hřebíčkem, BBB jogurtem a olivovým olejem smícháme v misce. Dochutíme solí a pepřem. Ze steaků odkrojíme přebytečný tuk a každou stranu potřeme rovnoměrně marinádou. Přikryjeme a necháme v lednici 3 hodiny, nejlépe přes noc. Naložené steaky pečeme na grilu, dokud nebudou hotové dle přání, 20-30minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.