Marseilleská bujabéza

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
409 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
23 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Větší ryby nakrájíme na podkovy, menší necháme celé.
  • 2
    Do hrnce vložíme ryby, pokrájenou cibuli, pórek, oloupaná a jadérek zbavená rajčata, která jsme pokrájeli nadrobno, prolisovaný česnek, posekanou petrželku, špetku šafránu, bobkový list, saturejku, fenykl a přilijeme olej. Vše zalijeme vodou, aby byly ryby ponořené. Osolíme a opepříme.
  • 3
    Přivedeme k varu a vaříme 15 minut. Z polévky vyndáme ryby, které servírujeme zvlášť. Do polévkové mísy natrháme bílý chléb a polévku na něj nalijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.