Masové knedlíčky s mozzarellou

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
995 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
84 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z toastového chleba odřízeneme kůrku, střídku namočíme do vody. Cibuli a česnek oloupeme, na jemno nakrájíme. Pažitku omyjeme, osušíme, na jemno nasekáme.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, cibuli s česnekem osmahneme. Toastový chléb důkladně vymačkáme, v míse smícháme s mletým jehněčím masem, osmaženou cibulkou, česnekem, pažitkou, rajčatovým protlakem, vejci a vymícháme hladkou hmotu. Osolíme a opepříme.
  • 3
    Mozzarellu pokrájíme na kostičky, každou kostičku obalíme masovou směsí, poté je obalujeme ve strouhance.
  • 4
    Na pánvi rozpálíme olej, masové kuličky na něm smažíme. Po usmažení je vyjmeme a necháme na pírové utěrce okapat.
  • 5
    Servírujeme na připravené talíře a sypeme najemno nasekaným koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.