Masové koblížky s omeletou
60 min.
Ingredience
- 700gramůVepřové maso mleté
- 50gramůStrouhanka
- 6kusůVejce slepičí
- 2lžíceKečup ostrý
- 2stroužkyČesnek
- 10gramůPetržel - nať
- 1kusCibule
- 10gramůMajoránka
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1kusPórek
- 3decilitryOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1362 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
121 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Do misky dáme mleté maso, rozklepneme 1 celé vejce, přidáme prolisovaný česnek, kečup, nasekanou cibuli, nasekaný pórek a petrželovou nať. Posypeme majoránkou, podle chuti osolíme, opepříme, zamícháme, přisypeme podle potřeby strouhanku a znovu zamícháme.
- 2Ze směsi tvoříme kulaté koblížky, které na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran.
- 3Na pánvičce v rozpáleném oleji upečeme volská oka. Na teplý talíř položíme volské oko, na něj masovou koblížku, posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.